Blog top 3 kerstgeschenken voor hond en baasje

Top 3 kerstgeschenken voor hond en baasje

Het einde van het jaar nadert en velen kunnen nog maar aan één ding denken… KERST! Je haalt de kerstdecoratie uit stoffige dozen, richt de woonkamer super gezellig in,… Helemaal klaar om af te tellen naar de kerstdagen. En daar horen natuurlijk ook cadeautjes bij.

Of je nu inspiratie zoekt voor je eigen hond of het perfecte geschenk zoekt voor een ander hondenbaasje, wij helpen je graag op weg met onze top 3 kerstgeschenken.

1. Hondenhalsband EMERALD FOREST

Een nieuwe halsband voor de hond is altijd een succes! EMERALD FOREST is de nieuwste toevoeging aan de collectie hondenhalsbanden en schreeuwt gewoon winter. De ribstof voelt superzacht aan, wij zijn alvast grote fan. En laten we eerlijk zijn, een hond kan nooit té veel halsbanden hebben.

Zijn halsbanden niet echt je ding? Dan hebben we een leuk alternatief: deze is ook beschikbaar als harnas.

Deze handgemaakte hondenhalsband is het perfecte kerstgeschenk

2. Treatbag PINE

Deze treatbag heeft een motiefje van kerstbomen, meer kerstachtig dan dit kan het gewoonweg niet worden. Het perfecte geschenk voor hondenbaasjes die graag trainen met hun hond.

Om het geschenkje helemaal af te maken kan je heerlijke zelfgebakken hondenkoekjes of natuurlijk gedroogde trainers toevoegen, want een lege treatbag … daar heeft een hond natuurlijk niets aan. Ook extra motiverend voor het hondenbaasje, want dan kun je er meteen mee aan de slag.

Beloningszakje voor de hond met kerstmotief

3. Geschenkbon

Met een geschenkbon hoef je geen schrik te hebben dat je het verkeerde cadeau geeft. Want zelf je geschenk uitkiezen is soms gewoon leuker, niet?

De geschenkbonnen van BEACHPAWS zijn fysieke kaarten die je ter plekke afhaalt of ontvangt met de post (hier komen verzendkosten bij). Je kiest zelf het gewenste tegoed, al hanteren we wel een minimum van 15,- EUR.

De kerst op de taart? Je hoeft de bon niet zelf in te pakken, wij zorgen voor een feestelijke verpakking.

Bestel je geschenkbon via e-mail: info@beachpaws.be.

Geschenkkaart van beachpaws

Laatste blogartikelen

Hiking gear for dogs and more

Ontvang 10% korting op jouw eerste bestelling